понеделник, 27 август 2012 г.

Участници


Здравейте! Казвам се Рена Керезова и съм представител на неправителствената организация – Сдружение „Екомисия 21 век“ в Ловеч, която е поканена като партньор по проекта “Fly Dance”. Тук съм, защото обичам да работя с младите хора, да се забавлявам и да танцувам. В този младежки обмен участват:
Ивета, която учи в ГЧЕ „Екзарх Йосиф I“. Тя танцува от 10 години във фолклорна формация „Елит“. Заинтригувана от обявата в интернет страницата на сдружението, подаде своето CV и бе одобрена да участва в проекта, защото обича да танцува и говори английски език.
Станимир учи в Природо-математическа гимназия гр. Ловеч. Той танцува в една от фолклорните формации на града от няколко години. Той също бе одобрен заради страстта си към танците и желанието си да опознае и други стилове.
Биляна е студентка по право в Русенски университет „Агел Кънчев“. От малка обича да танцува и да изучава различните стилове в музиката, танците и изкуствата. Интересите й към английския език и опознаването на различни култури я доведоха в проекта.
Алекси е е студент от Технически Университет София. Той обича традициите и обичаите на своята страна и практикува традиционни(народни) танци в продължение на 14 години. Интересът му към чуждестранните култури и създаването на нови приятелства с хора от други държави го накараха да вземе участие в този проект.
Свързани от общите ни интереси и доволни от това, че сме избрани да участваме в младежкия обмен, ние се надяваме да покажем най-доброто от себе си и да научим много нови неща за младежите по света.

Няма коментари:

Публикуване на коментар